O echipa de arhitecti si designeri la dispozitia dumneavoastra
 Vizualizeaza comanda0 articole in cos
  Cauta
 
  Categorii
  Acasa     Proiecte     Showroom     Gold Section     Contact  

TIPURI DE MOBILIER PENTRU MAGAZINE, MUZEE, EXPOZITII SAU TARGURI :

 

 In functie de specificul magazinului, mobilierul comercial poate fi de serie curenta, care tinde sa acopere totalitatea tipurilior de magazine si de piese de mobilier, sau pot fi produse unicat, cu personalitate estetica bine precizata.

 Mobilierul destinat expunerii si reclamei comerciale cuprinde un numar mare si variat de vitrine independente sau combinate, fixe sau mobile, executate din lemn, sticla sau plexiglas, metal, materiale compozite etc. Se  mai pot folosi deasemenaea polite libere, bare, podiumuri de expunere suplimentara, sisteme  pentru magazine cu ajutorul carora se pot realiza diferite configuratii de expunere.

  mobilier_magazin_1_600_01  mobilier_magazin_2_600  mobilier_magazin_5_600  mobilier_magazin_6_600

 Website-ul nostru va ofera o gama variata de vitrine pentru magazine (vitrine bijuterii, cosmetice, ceasuri etc.) dar si pentru muzeu, vitrine muzeale, pentru colectionari exista vitrinele pentru machete, vitrine pentru trofee, vitrinele expozitionale pentru diferite targuri si expozitii, toata gama vitrinelor pentru expunere este conceputa astfle incat prin combinarea acestor sa acopere toata plaja de cerinte indiferent de produse si specificul magazinului.

 Vitrinele din sticla dupa cum sunt denumite sunt construite preponderent din sticla float, securizata sau laminata si alte materiale : profile din aluminiu, PAL melaminat, MDF (melaminat, vopsit sau infoliat), plexiglas , materiale compozite ( HIMACS, Corian etc). Fiecare vitrina este dotata cu rafturi reglabile, yala pentru securizare si este prevazuta cu picioare reglabile sau rotile.

 

   vitrina_din_sticla_165  vitrine_machete_sau_trofee_165  vitrine_muzeu_165  vitrine_pentru_magazine_165  vitrine_suspendate_165  vitrine_expunere_expozitii_165  mobilier_vitrine_165

 

 

 Pe lanaga vitrinele de expunere din sticla, care sunt corpuri de mobiier pentru magazine, muzee sau expozitii si targuri mai exista diferite sisteme pentru magazine, in general metalice ( alumiu, otel, inox etc) cromate sa difetite finisaje, concepute special pentru partea de retail: panouri slatwall, sisteme din bare perforate sau nu, mese de expunere, intraga gama de sisteme pentru magazine fiind prevazute cu o serie de accesorii pentru a permite diferite configuratii care sa se adapteze tuturor magazinelor indiferent de specific : magazine haine, magazine incaltaminte, magazine genti, magazine, magazine pentru accesorii, magazine arme, mobilier pentru muzeu  etc.

 

 

                     

 

           

 

 

 

we design your success
www.proiectaremagazine.ro


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/cpanel/php/sessions/ea-php56) in Unknown on line 0